Verenigingen

Wandeling door de natuur in de omgeving van Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op zondag (24 juni) een excursie in omgeving van Ellecom. Er wordt gestart om 14:00 uur op de parkeerplaats ‘Het Sterrenbos’ aan de Zutphensestraatweg 40 in Ellecom.

Een wandeling door de natuur, maar met een cultuurhistorisch tintje. Al honderden jaren geleden ontdekten de welgestelden van die tijd de schoonheid van de Veluwezoom en lieten er hun sporen na. Waar diende zo’n “Sterrenbos” eigenlijk voor? Wie waren Carolina en Willem en waarom kregen ze een eigen ‘berg’?

De wandeling duurt ongeveer drie uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten