Streeknieuws

Door blauwalg geen activiteiten bij de Dierense Sluis

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Het Waterschap Vallei en Veluwe hebben blauwalg geconstateerd in de sluis en in mindere mate in de kom bij de sluis. Reden voor de organisatie om de festiviteiten af te gelasten. 

De blauwalg zou de activiteiten bij de Dierense Sluis tijdens de Kanaalweek gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen voor scouts, duikers en publiek die actief zouden meedoen aan het programma.

De Kanaalweek zou van van 23 tot en met 30 juni plaatsvinden langs het gehele Apeldoorns Kanaal voor jong en oud. Of meerdere  activiteiten worden afgelast is niet bekend.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten