Verenigingen

Laatste Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – Het laatste Velpsch Maal voor de zomerstop is deze maand op woensdag 27 juni om 17.00 uur. In juli en augustus is er namelijk geen Velpsch Maal.
Traditioneel sluit het laatste Velpsch Maal voor de zomer af met een buffet, zodat iedereen zelf wat lekkers kan kiezen. Dit keer organiseert Buurthuis de Poort een salade buffet met lekkere sausjes en Turks brood. Daarna wordt de maaltijd afgesloten met een kopje koffie of thee.
Aanmelden voor het laatste Velpsch Maal voor de zomerstop kan bij de beheerder van Buurthuis de Poort. Bij inschrijving betaalt u ook direct: 4,50 euro per persoon of 12,50 euro voor een gezin van vier.  In september is het volgende Velpsch Maal.
Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten