Verenigingen

Avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op vrijdagavond 29 juni van 19.30 tot 22.00 uur met een gids een avondwandeling voor volwassenen door Nationaal Park Veluwezoom. De wandelaars kunnen dan ontdekken welk dier zijn sporen waar achterlaat.

De wandeling start vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden.

Aanmelden kan via de website www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten