Met de gids op excursie naar reeën

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Veluwezoom organiseert op zaterdag 30 juni van 20.00 tot 22.30 uur met een gids een excursie door Nationaal Park Veluwezoom. Tijdens de excursie komen de wandelaars veel over te weten reeën.

Na een korte presentatie in het bezoekerscentrum over het leven van reeën op Veluwezoom in de verschillende seizoenen, volgt de wandeling. Met een beetje geluk spot je een ree of ander wild tijdens de heerlijke avondwandeling over Veluwezoom.

Het zijn schuwe dieren, die vaak pas tegen de avond tevoorschijn komen. Er kan geen garantie gegeven worden dat deze dieren zich tijdens de wandeling laten zien. Wel weet de boswachter de beste plekken om op zoek te gaan naar deze dieren en hun sporen.

Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. Kinderen van OERRR en kinderen van leden betalen 5,00 euro. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.