Verenigingen

Natuurbelevingstocht voor kinderen over de Veluwezoom

Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen op zondag 1 juli van 14.00 tot 16.00 uur op de Veluwezoom meedoen aan een Natuurbelevingstocht. Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. 

Kinderen doen tijdens de gezinsactiviteit opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en het speuren naar klein beestjes

Kosten per kind en per begeleider voor deelname aan deze activiteit zijn 4 euro voor leden van Natuurmonumenten en voor kinderen van OERRR en 7 voor niet-leden. Aanmelden doe je via Natuurmonumenten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten