Verenigingen

Kinderavondwandeling op landgoed Rosendael

Foto Natuurmonumenten

ROZENDAAL – Samen met de (klein)kinderen (vanaf 6 jaar) op expeditie door de natuur van de Koningsberg, vlakbij kasteel Rosendael. Dat kan op zaterdagavond 7 juli, samen met boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen.

Onderweg vertelt hij allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis..

De start is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael, de wandeling duurt 1,5 uur en deelname kost 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten