Verenigingen

PlusBus voor Rheden en Rozendaal zoekt weer vrijwilligers

Foto: Plus Bus Rheden Rozendaal

RHEDEN – De Plusbus voor Rheden en Rozendaal is nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers aangezien steeds meer mensen gebruik willen maken van de Plusbus. In 2017 maakte de Plusbus ruim 13000 ritten, 30% meer als in 2016. Dat betekent dat de Plusbus  op zoek is naar meer vrijwilligers.

Indien de Plusbus voertuigen dagelijks, op werkdagen 4 en in het weekend 1, op de weg wil houden, dan is hiervoor niet alleen een chauffeur nodig. Op de achtergrond wordt ook het nodige werk verzet op bestuurlijk niveau.

Kijk voor  meer informatie op www.plusbusrhedenrozendaal.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten