Verenigingen

Kinderavondwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Dies Goorman

ROZENDAAL – Samen met de (klein)kinderen op expeditie door de natuur van de Koningsberg, vlakbij kasteel Rosendael. Dat kan op zaterdagavond 7 juli, samen met boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen.

Onderweg vertelt hij allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Dit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De start is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael en kost 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Reserveren is wel noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten