Verenigingen

Nieuwe wandel- en fietsgids Rondom Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Er is weer een nieuwe uitgave ‘Rondom Rozendaal’. De gids bevat zeven wandelingen, waaronder een wandeling langs vier Rozendaalse ‘bergen’ en een wandeling langs het erfgoed van het dorp. Ook is er een wandeling langs de onbekende Slenk van Martinet en restanten van Duitse waarnemingsposten uit de Tweede Wereldoorlog.

Ook voor de fiets zijn vier routes uitgestippeld waaronder een fietstocht langs Gelderse landgoederen en kastelen, te beginnen bij kasteel Rosendael. De gids bevat duidelijke kaarten, uitleg over markante punten en foto’s en kost 9,90 euro. 

Kijk voor meer info op www.rondomrozendaal.nl. De uitgave is ook te koop in de winkel van kasteel Rosendael en bij boekhandel Jansen De Feijter in Velp.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten