Streeknieuws

Lange file A348 door autobrand bij Velperbroekcircuit

Foto: Wijkagent Theo Overgoor

VELP – Een brandende auto bij het Velperbroekcircuit zorgde donderdagochtend voor een lange file op de A348. 

Volgens wijkagent Theo Overgoor was de auto spontaan in brand gevlogen. De brandweer heeft het vuur geblust.

Op de A348 was vanaf Rheden een lange file ontstaan.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten