Verenigingen

Verrassingsrondleiding op kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 8 juli een verrassingsrondleiding door kasteel Rosendael om 13.30 en 15.30 uur. Daarbij weet de bezoeker van te voren niet wat hij kan verwachten.

De ene keer gaan er kasten open die normaliter gesloten blijven, de andere keer komt men op plekken waar anders het publiek nooit mag komen. En soms worden bezoekers ontvangen door een bijzonder kasteelfiguur in kostuum. Het thema is deze keer: ‘verborgen schatten’.

Entree is inclusief kasteel en parkbezoek voor volwassenen 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar 8,25 euro. Reserveren moet op www.glk.nl/evenementen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie