Fietstocht met de boswachter over de Zuidwest-Veluwe

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Fietsen over rustige landweggetjes, weg van de hectiek en even er helemaal uit, weg van de drukte, weg van het verkeer. Dat kan met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen, die op woensdag 11 juli een fietstocht over de Zuidwest-Veluwe organiseert.

De deelnemers komen langs verschillende plekken van historische waarde en zien zo allerlei verschillende landschappen: oude boeren landerijen, een mooi beekdal, fraaie uitzichten, mogelijk zelfs nog wild (ree, hert, wild zwijn) en toros bravos of een andere verrassing.

Deelnemers dienen zelf voor een fiets en voor lunch en drinken voor onderweg te zorgen. De start is om 10.00 uur op de parkeerplaats tegenover Camping Warnsborn aan de Bakenbergseweg 257in Arnhem. De rit duurt ongeveer 6 uur over een afstand van 45 km. Deelname kost 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.