Verenigingen

Kasteelkidsclub op kasteel Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL –  Kinderen kunnen op woensdag 11 juli deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael.  Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten. Van spelletjes tot een speurtocht tot leuke knutselprojecten.

Elke middag is anders. Ook is een bezoek aan het kasteel en park Rosendael mogelijk voor of na de activiteit. De KasteelKidsClub is gevestigd in het ‘Beleef!Souterrain’ van het kasteel.

De middag begint om 14.00 uur en duurt 1,5 uur. Entree, inclusief kasteel en parkbezoek is 9,50 en voor kinderen tot 18 jaar 8,25.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten