Verenigingen

Agapanthus- en kasteeltuinmarkt op landgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL  – Op Kasteel en Park Rosendael wordt de 16de editie Agapanthus- en kasteeltuinmarkt gehouden. De deuren gaan op 21 juli weer open tussen 11.00 en 17.00 uur.

Op Rosendael bevindt zich een grote collectie Agapanthussen (liefdesbloemen). Tijdens de markt komen kwekers deze collectie versterken. Zij bieden Agapanthussen ook te koop aan. De hovenier van Rosendael geeft informatiesessies over de verzorging van deze bijzondere planten.

Daarnaast zijn er informatiesessies over de verzorging en kan men tijdens deze dag ook andere planten, streek-producten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen. 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten