Verenigingen

Weggeefwinkel 4Noppes sluit tijdelijk de deuren

Foto: Google Streetview

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes heeft deze zomer drie weken vakantiesluiting. Op zaterdag 21 juli, 28 juli en 4 augustus 2018 is de winkel gesloten aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Drie weken lang kunnen er ook geen spullen worden gebracht.  Vanaf zaterdag 11 augustus is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend en staat de koffie klaar.

De weggeefwinkel is een winkel zonder kassa, zonder geld en gerund door vrijwilligers. Bij de winkel kunnen tweedehands spullen ingeleverd worden en bezoekers kunnen weer wat meenemen uit de winkel. Kijk voor meer informatie op www.4noppes.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten