Streeknieuws

Vernielingen gepleegd op het gemeentehuis in De Steeg

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – De politie heeft een 62-jarige man uit Dieren aangehouden voor een reeks vernielingen op het gemeentehuis in De Steeg.

De vernielingen werden dinsdag gepleegd. Een ticketzuil, een koffieautomaat en meerdere beeldschermen moesten het ontgelden. Volgens de politie zorgde de man voor flink wat onrust op het gemeentehuis.

De politie kon donderdag de 62-jarige man uit Dieren aanhouden als verdachte. Na verhoor is hij weer vrijgelaten. Hij moet zich later voor de rechter verantwoorden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten