Avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Corlène van der Camp / IVN

RHEDEN – Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden start zaterdagavond (28 juli) vanaf 19.30 uur een avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Samen met de gids gaan wandelaar dan opzoek naar sporen die dieren achterlaten.

Dit is een avondwandeling voor volwassenen. Kosten voor deelname zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden.

Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het wild gezien? De gids weet de beste plekjes om ze tegen te komen. Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. Aanmelden kan hier.