Verenigingen

Avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Corlène van der Camp / IVN

RHEDEN – Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden start zaterdagavond (28 juli) vanaf 19.30 uur een avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Samen met de gids gaan wandelaar dan opzoek naar sporen die dieren achterlaten.

Dit is een avondwandeling voor volwassenen. Kosten voor deelname zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden.

Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het wild gezien? De gids weet de beste plekjes om ze tegen te komen. Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. Aanmelden kan hier.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten