Verenigingen

Waterdiertjes zoeken op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Wie wil de onderwaterwereld ontdekken. Kom dan op zondag 29 juli ook waterdiertjes zoeken op de Veluwezoom. Deze tocht van twee uur lang start om 14.00 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4 euro voor leden en kinderen van OERRR en 7 voor niet-leden. 

Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten ga je op zoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes. Trek wel je laarzen aan en neem regenkleding mee!

De wandeling is voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en ouders / begeleiders. Deze start vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Vanaf het treinstation in Rheden en de bushalte loop je in ongeveer 10 minuten naar het Bezoekerscentrum. Aanmelden moet via: www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten