Streeknieuws

Dierenaar (51) opnieuw betrapt met alcohol op achter het stuur

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een 51-jarige inwoner van Dieren heeft zijn rijbewijs moeten inleveren, omdat hij volgens de politie met teveel alcohol op achter het stuur zat.

Hij werd woensdagavond betrapt op de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren. Volgens de politie was het niet de eerste keer dat de Dierenaar tegen de lamp liep. Het was de derde keer in vijf jaar tijd. De bestuurder is voorlopig zijn rijbewijs kwijt.

De Dierenaar moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten