Verenigingen

IJsselfeest op 17 en 18 augustus in Dieren

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – Dit jaar zal het IJsselfeest plaatsvinden op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus aan de Veerstoep in Dieren. De voorbereidingen van het IJsselfeest zijn inmiddels in volle gang. Op vrijdagavond opent DJ Kevin uit Dieren het IJsselfeest. Hij warmt iedereen alvast op voor de Criss-Cross Party.

De dj’s Lourenz, Mark, Bert en Joost draaien de beste hiphop, R&B, Nederlandstalig, house en bekende hits van toen en nu.

En op zaterdag komt vanaf 20.30 uur de rock & roll band ‘Stoot’ optreden bij het gratis evenement aan ’t Veer in Dieren. Kijk voor meer info op IJsselfeestDieren.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten