Streeknieuws

Enorme vertraging blijft uit ondanks werkzaamheden A12

Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – De file op de A12 lijkt op maandagochtend mee te vallen. Sinds vrijdagavond wordt er door Rijkswaterstaat groot onderhoud uitgevoerd aan de snelweg tussen de knooppunten Grijsoord en Waterberg.

Op de omleidingsroutes kunnen automobilisten wel te maken krijgen met oponthoud. Rond het Velperbroekcircuit en de Pleijroute stroopt het verkeer op.

Ongeduldige automobilisten

Op de wegen naar de A12 toe, gedragen automobilisten zich volgens een verkeersregelaar niet allemaal even netjes: ‘Ze rijden hier als achterlijken op waar ze 50 km/u mogen. Ze rijden hier 80’. Eerder dit weekeinde probeerde al iemand door een afsluiting toch de A12 op te rijden.

De werkzaamheden duren tot en met 5 augustus.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten