Verenigingen

Speuren naar wild in Nationaal Park

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom organiseert in juli en augustus OERRR speuren naar Wild.  Deze tocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 7-12 jaar. Dit kan weer op dinsdagavond (31 juli) van 19.00 – 21.30 uur in het Nationaal Park Veluwezoom.

De kosten voor deelname aan deze avond activiteit zijn 5 euro voor leden en leden van OERRR en 8 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl.

In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote wilde dieren. Denkt hierbij aan een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos. De boswachter weet de beste plekjes om ze tegen te komen. Ook wordt de jacht geopend naar diersporen, die sowieso te vinden zijn. Ps: Doe bedekkende kleding voor teken en stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten