Streeknieuws

Overval op New York Pizza in Velp, man aangehouden

Foto: Studio Rheden

VELP – New York Pizza aan de Hoofdstraat in Velp is zaterdagavond overvallen. Dat meldt de politie. Later op de avond is een man aangehouden.

De politie verspreide via Burgernet een signalement van de vermoedelijke dader, maar kort daarna liet de politie weten dat er iemand was aangehouden.

Volgens de politie deed de man een greep in de kassa. Het is niet bekend of er iets is meegenomen uit de zaak.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten