Verenigingen

Rhevak start kinderbouwdorp voor kinderen

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Stichting Rhevak is van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus te vinden bij de Kanovijver in Rheden. Zo’n 220 basisschoolkinderen uit Rheden en omgeving hebben zich ingeschreven voor deze editie. Het thema van dit jaar is de Oertijd

De formule is elk jaar hetzelfde: met je vrienden in een week tijd de meest grote en gave hut bouwen. Maandagmorgen werd het eerst hout uitgedeeld en binnen een paar uur stonden de eerste geraamtes van hutten op het terrein van Rhevak.

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

Het kinderbouwdorp voor kinderen bestaat deze zomer 50 jaar. Stein de Haan, voorzitter Stichting Rhevak: ‘De kinderen hebben tijdens deze week zoveel plezier, iets waar we erg trots op zijn.’

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

Het lustrumjaar wordt op vrijdag extra feestelijk afgesloten met onder andere het Rhevakvuur, een show en een veiling.

Naast Rhevak in Rheden zijn er nog twee vakantiekampen deze zomer in de gemeente Rheden. In Velp is er Bouwburg en Madierodam in Dieren. Deze twee vakantiekampen starten een week later.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten