Verenigingen

Home-Start Rheden zoekt nieuwe vrijwilligers

Foto: Humanitas Home-Start

RHEDEN – Home-Start Rheden heeft weer plek voor nieuwe vrijwilligers, die zelf ervaring hebben in het opvoeden én een dagdeel per week tijd & energie hebben om een jong gezin te ondersteunen.

Aan vrijwilligers worden geen specifieke opleidingseisen gesteld. Home-Start geeft ook regelmatig trainingen aan aspirant vrijwilligers.

Vrijwilligers krijgen een aantal weken een voorbereidende training aangeboden zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Als de vrijwilligers aan het werk zijn bij de gezinnen kunnen zij rekenen op zowel individuele- en als groepsbegeleiding.

Home-Start biedt ook een onkostenvergoeding. Kijk voor meer info op Home-start.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten