Verenigingen

Madierodam terug naar de middeleeuwen in Dieren

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

DIEREN – De huttenbouwweek komt er weer aan. Van maandag 13 augustus tot vrijdag 17 augustus vindt in Dieren Madierodam plaats op het terrein aan de Adm. Helfrichlaan.  Er is dit jaar plaats voor 300 kinderen.

Het thema van dit jaar is: “Terug naar de middeleeuwen”. Alles zal in het teken staan van stoere ridders en schone jonkvrouwen (of andersom natuurlijk)

Inschrijven kan online. Kijk voor meer info op www.madierodam.net.  Het is ook nog mogelijk om maandagmorgen 13 augustus op het terrein in te schrijven.

Dit is ook de laatste keer dat de organisatie gebruik kan maken van het terrein aan de Admiraal Helfrichlaan. Het terrein is verkocht en zal binnenkort voor andere doeleinden gebruikt gaan worden. Daarom moet Madierodam op zoek naar een ander terrein voor Madierodam 2019.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten