Verenigingen

Vleermuizenexcursie op landgoed Rosendael

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

ROZENDAAL – Vliegen met je handen. Hoe kan dat? Wie dit te weten wil komen gaat op vrijdag 17 augustus mee met boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. Hij organiseert dan een vleermuisexcursie op landgoed Rosendael.

De boswachter laat zien en horen wat deze nuttige nachtjagers doen in het (half)duister. Hij gaat samen met de deelnemers op zoek naar de dwergvleermuis, de rosse vleermuis, de laatvlieger en mogelijk ook de watervleermuis. Een unieke kans, want gewoonlijk is het gebied na zonsondergang niet toegankelijk.

De Vleermuizenexcursie start op het voorplein bij Kasteel Rosendael om 20.30 uur en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de duisternis. De kosten bedragen 7,50 per persoon.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten