Streeknieuws

Brandweer blust bermbrand bij Kanovijver in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De brandweer heeft dinsdag een bermbrandje langs het talud van de Kanovijver in Rheden geblust. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Ondanks de regen van de afgelopen dagen bleek het nog steeds droog genoeg te zijn om het vuur aan te wakkeren.

De brandweer heeft het vuur met twee waterstralen kunnen blussen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten