Rhedelijk Cultureel start nieuwe seizoen

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Rhedelijk Cultureel trapt over twee weken weer een nieuw seizoen af. In een nieuw ingericht lokaal op basisschool IKC De Holtbanck in Rheden kan jong en oud terecht voor lessen in onder andere piano, zang, gitaar, drums, en musical. Ook staan er voor komend seizoen weer meerdere projecten op de planning.

‘We gaan lekker veel muziek- en theaterlessen geven aan inmiddels zo’n 150 leerlingen. Daarnaast doen we natuurlijk weer mee met het Dickens Festival Velp en de Nacht van het Verhaal. Maar er zijn nog veel meer plannen,’ aldus Jowin en Marije Heemskerk, die samen de stichting leven hebben ingeblazen en dagelijks leiden.

Op de website van Rhedelijk Cultureel staat meer informatie over de muziek- en theaterlessen en lopende projecten. Via de website Rhedelijkcultureel.nl kan online worden ingeschreven.