Streeknieuws

Politie bedankt jonge campinggasten die dief achtervolgden

Foto: Politie Dieren

LAAG-SOEREN – Twee jonge campinggasten die dinsdagmiddag in Laag-Soeren achter een dief aangingen, zijn door de politie in het zonnetje gezet. Ze kregen donderdag een kalender en een zaklamp.

De dief probeerde zijn slag te slaan op camping De Jutberg, maar werd op heterdaad betrapt door het alerte duo. Beide campinggasten, 22 en 15 jaar, bedachten zich geen moment en gingen achter de dader aan. Die werd uiteindelijk aangehouden door de politie.

Het gaat om een 47-jarige man uit Eefde. Hij bleek uit vier caravans/tenten goederen te hebben gestolen. Ook de fiets van de man bleek van diefstal afkomstig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten