Streeknieuws

Skippybal van Rhedense rammen spoorloos

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – De rammen van de Rhedense Schaapskudde hebben een probleem. Sinds afgelopen weekend is hun skippybal verdwenen. Volgens de stichting De Rhedense Schaapskudde waren de beesten erg blij met hun speelgoed.

Niet alleen de rammen zijn teleurgesteld, ook de 5-jarige Levi en de 4-jarige Nina zijn verdrietig. Zij hadden juist hun skippybal te leen gegeven aan de dieren.

Mocht je weten waar de skippybal is, dan hoort de stichting De Rhedense Schaapskudde dat graag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten