Verenigingen

Winkelcentrum Dieren organiseert fietstocht

Foto: Gazelle Dieren

DIEREN – Vorig jaar deden ruim 600 deelnemers mee tijdens de 1e Dierense Fietstocht. Voor de winkeliers en bedrijven van Winkelcentrum Dieren was dit een goede aanleiding om dit jaar weer de tocht te organiseren.

Deze recreatieve fietstocht van ongeveer 25 kilometer voert onder andere door het achterland van Dieren. Tijdens de tocht zijn er diverse rustpunten waar de deelnemers de nodige versnaperingen en/of aardigheidjes (gratis) worden aangeboden.

Deelnemers kunnen zondag 2 september starten van 11.00 tot 13.00 uur bij 7Sins Bistro&More aan de Wilhelminaweg 57 in Dieren. Inschrijven kan via Winkelcentrumdieren.nl.

Foto: Nancy Gielink

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten