Verenigingen

Twee zomeravond buitenfilms bij Filmhuis Dieren

Foto: Theothorne

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoond zaterdag (25 augustus) in samenwerking met het wijndomein Hof te Dieren, de wijnfilm ‘Bottleshock’ in de buitenlucht. De film start als het voldoende donker is, rond 21.00 uur.

Op vrijdag 31 augustus verzorgt Filmhuis Dieren opnieuw een buitenfilm met na afloop live muziek. Als openingsavond van het Carolinafestival in het Carolinapark te Dieren wordt de komische film Bon Dieu vertoond, dé Franse bioscoophit na Intouchables.

Aanvang van de film is rond 21.00 uur, als het voldoende donker is. De toegang is deze keer gratis. Bij slecht weer kan de film niet doorgaan. Kijk voor meer info op filmhuisdieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten