Verenigingen

Expositie in dorpskerk Spankeren van Frans Ort tijdens Wilspa

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De Dorpskerk in Spankeren opent elk jaar haar deuren tijdens de bekende Wilspa ( zaterdag 25 augustus). Dit jaar is hier een een fotoserie te zien van ds. Frans Ort met de titel: “Normandisch brevier, een pelgrimage langs Normandische kerken” 

Frans Ort is niet alleen dominee in Dieren en Rozendaal maar ook dichter en fotograaf. De expositie van Frans Ort kwam tot stand door zijn bezoeken in het Pays d’Auge, een streek in Normandië.

De laatste jaren is hij begonnen met het documenteren en fotograferen van de kerken in deze Franse regio. Dat resulteerde in een verzameling zwart-witfoto’s van vaak vergeten kerken.

De Stichting Dorpskerk Spankeren heeft dankzij donaties een led-scherm aan kunnen schaffen. Dit scherm wordt tijdens de Wilspa ingewijd met deze fotoserie van Frans Ort.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten