Streeknieuws

Peuter aangereden door scooterrijder, bestuurder had geen rijbewijs

Foto: Studio Rheden

VELP – Op de Troelstrastraat in Velp is donderdagavond een kind van 4 jaar gewond geraakt bij een aanrijding met een scooter. Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur. De scooterrijder zag de kleuter over het hoofd.

De hulpdiensten rukten uit met een politieauto en een ambulance. Het kind moest voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Bij controle van de gegevens van de scooterrijder bleek dat deze zonder geldig rijbewijs rondreed. Deze was eerder al ingenomen. De politie nam ook een speekseltest af bij de bestuurder. Deze viel positief uit.

Aanvullend bloedonderzoek moet aantonen of de man een slok teveel op had.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten