Servicecentrum en Sociaal Meldpunt Dieren tijdelijk gesloten

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – Gemeente Rheden sluit per 10 september tijdelijk het Servicecentrum en Sociaal Meldpunt in Dieren. Het gebouw aan het Ericaplein, waarin ook de bibliotheek, de speel-o-theek en de Rabobank zitten, wordt verbouwd. De verbouwing duurt minimaal 6 maanden.

Het Servicecentrum keert pas in 2019 terug naar de gerenoveerde locatie. Het Sociaal Meldpunt verhuist waarschijnlijk in november naar een nieuwe locatie aan de Piersonstraat 3.

Voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijzen, uittreksels, het aangeven van geboorte en andere burgerzaken, kunnen inwoners terecht bij het gemeentehuis in De Steeg en het Servicecentrum in Velp. Een aantal van deze zaken kunnen ook online geregeld worden. Het Servicecentrum komt volgend jaar terug in de vernieuwde locatie aan het Ericaplein.

Inwoners kunnen tot de opening met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht op het inloopspreekuur bij het gemeentehuis in De Steeg. Gemeente Rheden verwacht in november de deuren van de nieuwe locatie aan de Piersonstraat 3 in Dieren te openen. Op Rheden.nl vindt u de actuele openingstijden.