Verenigingen

Scheidsrechtersavond bij voetbalvereniging DVOV

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Bij voetbalvereniging DVOV uit Velp vindt maandagavond 27 augst weer een scheidsrechtersavond plaats. Deze avonden zijn bedoeld om het hoge arbitrage niveau bij de voetbalvereniging te blijven handhaven en verder uit te breiden en tevens om nieuwe mensen te werven die scheidsrechter willen worden en ze van informatie te voorzien.

Bas Kaptein scheidsrechters coördinator bij de Velpse club legt het uit “aangezien we over een kwaliteitskeurmerk van de KNVB en Arag beschikken zijn we verplicht om 2 keer per jaar zo’n leuke en gezellige avond te organiseren, omdat we dit al bijna 4 jaar hebben loopt deze bijna af en gaan we op voor een her-certificering hiervan.

Echter zijn de kwaliteitseisen om hieraan te voldoen vele malen strenger geworden, zo moeten alle scheidsrechters begeleiders die nieuwe en beginnende scheidsrechters begeleiden allemaal gediplomeerd zijn en hebben zij een cursus gevolgd bij de KNVB.

Ook moeten alle voetbalwedstrijden gefloten worden door gediplomeerde scheidsrechters, daarnaast zijn er nog negen eisen waar we aan moeten voldoen.

Inmiddels zijn alle benodigde stukken en plannen naar de KNVB gestuurd ter beoordeling voor de her-certificering van dit prestigieuze keurmerk. Maar ook het gezellig samenzijn hoort bij deze avond zo nemen we de spelregelwijzigingen door, evalueren we het nieuwe en afgelopen seizoen en bekijken we het opleidingsaanbod tevens spelen we een leuke quiz en nog veel meer van deze leuke dingen”.

Foto: Kasper Siebrands

De avond begint om 19.00 uur en is vrij toegankelijk deze zal worden gehouden in de kantine van voetbalvereniging DVOV.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten