Verenigingen

Laatste Montmartre markt in Doesburg

Foto: Frans Schilderman

DOESBURG – In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg  wordt komende zondag (26 augustus) alweer de vijfde en laatste Montmartre markt van dit seizoen georganiseerd.

De markt is te vinden in het Montmartre van Doesburg  en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat.

De markt met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vierde seizoen in en wel op de laatste zondag van april.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten