Verenigingen

Kasteelkidsclub in kasteel Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Kinderen kunnen op woensdag 29 augustus weer deelnemen aan de KasteelKidsClub in kasteel Rosendael. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Op de KasteelKids-Club kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten.

Van spelletjes tot een speurtocht tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders. Natuurlijk is een bezoek aan het kasteel en park Rosendael ook mogelijk voor of na de activiteit.

De kosten zijn inclusief kasteel en parkbezoek voor volwassenen 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar 8,25 euro. Reserveren niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten