Verenigingen

Ontmoetingscentrum De Paperclip houdt Open Huis

Foto: de Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip houdt op zaterdag 1 september Open Huis van 2 tot 4 uur ’s middags. Bezoekers kunnen dan een uitgebreid aanbod van cursussen en activiteiten bekijken in de tweede helft van dit jaar. Er is keuze uit 14 verschillende cursussen, zoals Spaans, Tekenen en Schilderen, Kunstgeschiedenis, Digitale Fotografie en Dansen.

Activiteiten zijn bijvoorbeeld biljarten, yoga, gymnastiek en allerlei kaartspellen. De Paperclip geeft ook filmvoorstellingen op zondagavonden, heeft een gratis boekenuitleen en er is altijd een expositie van een kunstenaar uit de omgeving.

Ontmoetingscentrum De Paperclip is te vinden aan de Eiberstraat 14-16 in Velp. Meer informatie is te vinden op de website www.paperclipvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten