Ontmoetingscentrum De Paperclip houdt Open Huis

Foto: de Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip houdt op zaterdag 1 september Open Huis van 2 tot 4 uur ’s middags. Bezoekers kunnen dan een uitgebreid aanbod van cursussen en activiteiten bekijken in de tweede helft van dit jaar. Er is keuze uit 14 verschillende cursussen, zoals Spaans, Tekenen en Schilderen, Kunstgeschiedenis, Digitale Fotografie en Dansen.

Activiteiten zijn bijvoorbeeld biljarten, yoga, gymnastiek en allerlei kaartspellen. De Paperclip geeft ook filmvoorstellingen op zondagavonden, heeft een gratis boekenuitleen en er is altijd een expositie van een kunstenaar uit de omgeving.

Ontmoetingscentrum De Paperclip is te vinden aan de Eiberstraat 14-16 in Velp. Meer informatie is te vinden op de website www.paperclipvelp.nl.