Verenigingen

Tablet –en smartphonecafe in Bibliotheek Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 3 september  weer een tablet –en smartphonecafé in Dieren. Dit tabletcafe zal worden gehouden op de huidige locatie van de Bibliotheek Dieren aan Ericaplein 5. Het café is geopend van 10.00 tot 12.00 uur en de toegang is gratis.

Maakt u gebruik van een tabletcomputer of een smartphone en wilt u er meer over leren? Kom dan een keer naar het Tabletcafé en wissel ervaringen en handige tips uit met andere deelnemers.

Hoe kan ik bijvoorbeeld een app downloaden? Waarom lukt het niet om verbinding te krijgen met internet? Ik wil een route plannen met mijn tablet, hoe doe ik dat allemaal?

Het tabletcafé is voor iedereen die een tablet of een smartphone gebruikt en er meer over wil leren. Dus voor ervaren en minder ervaren gebruikers. Je kunt vragen stellen én informatie delen. Neem je tabletcomputer/smartphone mee, stel je vragen en deel je kennis en ervaringen. Voor het Tabletcafé hoef je je niet aan te melden. Je kunt net als in een echt café gewoon binnenlopen en ‘aanschuiven’ bij het gesprek.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten