Burgemeester Carol van Eert opent Carolinafestival Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden heeft vrijdagavond het Carolinafestival in Dieren geopend. Het festival in het Carolinapark in Dieren, in het parkje tussen de IJssel en het treinstation,  worden een weekend lang diverse festiviteiten georganiseerd.

Dit jaar is er zelfs een openluchtbioscoop op vrijdag. Daar vertoont Filmhuis Dieren de Franse komedie ‘Bon Dieu’. Daarnaast is er een theater(straat), een kinderveld, een muziekterras met singer-songwriters en veel dans. Bekijk hier het complete programma.

Het Carolina Festival in het Carolinapark (Hoflaan 28) wordt vrijdag 31 augustus gehouden tot 01.00 en zaterdag 1 september van 13.00 tot 01.00. De toegang is gratis.

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden