Streeknieuws

Motorrijder om het leven gekomen bij ongeluk bij Ellecom

Foto: Martin de Jongh

ELLECOM – Een motorrijder is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een ongeluk op de provinciale weg N317 bij Ellecom. Het slachtoffer is een 46-jarige man uit Zevenaar.

Volgens de politie botste de motorrijder frontaal op een bestelbus.

De weg tussen Dieren en Doesburg is afgesloten.

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten