Streeknieuws

Vrouw wordt onwel achter het stuur

Foto: Martin Slijper / Studio Rheden

VELP – Een oudere mevrouw is vrijdagmiddag rond 11.30 met haar auto tegen een andere geparkeerde auto gereden op de Waterstaat in Velp. De vrouw op leeftijd voelde aankomen dat ze onwel werd achter het stuur.

Daarna wilde ze volgens getuigen meteen haar auto aan de kant parkeren. Dit lukt niet op tijd waardoor ze met haar auto tegen een andere geparkeerde auto reed wat veel schade veroorzaakte.

De politie was snel ter plaatse. De vrouw werd na het ongeval meteen onderzocht door medewerkers van de ambulance. De auto is afgesleept.

Foto: Martin Slijper / Studio Rheden

Foto: Martin Slijper / Studio Rheden

Foto: Martin Slijper / Studio Rheden

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten