Verenigingen

IVN excursie: Een rondje verhalen

Foto: Jannie de Jong IVN

RHEDEN – IVN afdeling Oost Veluwezoom organiseert op maandag 3 september een wandeling in Rheden onder het motto “een rondje verhalen”. De start is om 09.30 uur op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5a in Rheden.

Gedurende de wandeling , waarbij enkele heuvels beklommen worden, staan ze stil bij dat wat natuur te bieden heeft vanuit verhalend perspectief. Elk verhaal wordt  gepresenteerd door een van de leden van de ‘Veluwezoom Vertellers’.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op IvnOostVeluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten