Streeknieuws

Man gaat door het lint, meerdere huizen uit voorzorg ontruimd

Foto: Studio Rheden

VELP – Een 50-jarige man uit Velp is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij volledig door het lint ging. Dat gebeurde in een woning aan de Karekietstraat.

Rond 01.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een ruzie in de relationele sfeer was. De bewoner van het huis was agressief en sloeg de boel kort en klein. Toen agenten wilden bemiddelen, dreigde de man zijn hond op hen af te sturen en de gaskraan open te draaien.

Uit voorzorg werd besloten enkele naastgelegen huizen te ontruimen. Uiteindelijk lukte het de politie contact met de man te krijgen en hem aan te houden. Hij verzette zich hevig waardoor de agenten ‘gepast geweld’ moesten gebruiken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten