Verenigingen

Verenigingsdag in winkelcentrum van Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De Dierense Winkeliersvereniging organiseert op zaterdag 8 september voor de 12 e keer de Verenigingsdag in het winkelcentrum van Dieren. Van 10.00 tot 16.00 uur presenteren organisaties op het gebied van sport, recreatie, kunst en cultuur zich aan de inwoners van Dieren en omstreken.

“Er zijn veel organisaties actief in onze omgeving, maar die zijn niet allemaal even bekend. Voor hen is dit dus een mooie gelegenheid om naar buiten te treden en te laten zien hoe leuk en/of actief men de vrije tijd in kan vullen of een bijdrage kan leveren aan allerlei maatschappelijke ontwikkelingen”, aldus de Winkeliersvereniging.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten