Streeknieuws

Auto raakt van weg en komt tegen lantaarnpaal tot stilstand

Foto: Omroep Gelderland

SPANKEREN – Aan de Zutphensestraatweg in Spankeren is dinsdagochtend een auto van de weg geraakt. Het voertuig raakte een lantaarnpaal en tuinhek.

De auto liep veel schade op. Hoe de bestuurder er aan toe is, is niet bekend. Mogelijk is de automobilist onwel geraakt. Er is een ambulance ter plaatse. Het verkeer wordt ter plaatse voorbij het ongeval geleid.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten