Zangtalenten gezocht voor het Thomassen Mannenkoor

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het nieuwe zangseizoen van het Thomasse mannenkoor gaat van start. Dat betekent weer veel repeteren in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden aan het van Leeuwenplein in Rheden voordat het koor weer concerten gaat geven.

Het repertoire van het mannenkoor bestaat uit werken van Bach tot Beatles, Engelse mannenkoorwerken gecomponeerd door o.a. Purcell, Morley en Byrd en een breed Russisch repertoire.

De repetitie is toegankelijk voor alle mannen die graag zingen tussen 16 en 70 jaar. Mocht dit u aanspreken, kom dan gerust luisteren en kijken en eventueel mee zingen.

Op maandag repeteren de eerste en tweede tenoren van 17.00 uur tot 18.00 uur , en de eerste en tweede bassen repeteren op donderdag ook van 17.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer info op Thomassenmannenkoor.nl.